قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

شرط انگلیس برای برداشتن تحریم های وضع شده علیه روسیه

وزیر امور خارجه انگلیس اعلام کرد تحریم‌های روسیه در صورت آتش‌بس کامل و عقب‌نشینی از اوکراین و تعهد به عدم خشونت دوباره علیه این کشور برداشته خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 28
کد خبر: ۱۲۷۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، لیز تراس، وزیر امور خارجه انگلیس گفت تحریم‌هایی که بر اشخاص و شرکت‌های روسی اعمال‌شده در صورت عقب‌نشینی این کشور از اوکراین و پایان جنگ برداشته خواهد شد.

 

انگلیس و سایر کشورهای غربی از تحریم‌های اقتصادی برای فلج کردن اقتصاد روسیه و مجازات ولادیمیر پوتین به‌خاطر حمله به اوکراین استفاده می‌کنند تا وی را برای پایان جنگ در این کشور تحت فشار قرار دهند.

 

تراس در یک مصاحبه مطبوعاتی گفت در صورت تغییر رویه مسکو، احتمال پایان تحریم‌ها وجود دارد.

 

وی گفت:«این تحریم‌ها تنها در صورت آتش‌بس کامل و عقب‌نشینی روسیه برداشته خواهند شد و روسیه باید تعهد دهد هیچ حمله‌ دیگری در کار نباشد. اما اگر خشونت بیشتری در آینده صورت گیرد، تحریم‌ها شدیدتر خواهند شد. این تحریم‌ها یک اهرم فشار واقعی هستند که می‌توان از آنها استفاده کرد».

 

دولت انگلیس اعلام کرده تا حالا بانک‌هایی را با سرمایه کلی 500 میلیارد پوند (658.65 میلیارد دلار) و اشخاص و خانواده‌هایی را با ثروت خالص بیش‌از 150 میلیارد پوند تحریم کرده‌است.

 

وی همچنین تاکید کرد این بحران، انگلیس و اتحادیه اروپا را پس‌از تیره شدن روابط آن‌ها به خاطر برگزیت، به‌هم نزدیک‌تر کرده‌است.

 

تراس گفت:«البته هنوز هم در برخی موارد با اتحادیه اروپا اختلاف داریم، اما اساساً ما کشورهایی دموکرات هستیم که به آزادی و حق مردم برای انتخاب دولت‌های خود عقیده داریم و در جنگ بسیار متحد هستیم»./ تسنیم

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار